Najnovšie recenzie zo sekcie Mlynčeky na korenie
- Trochu slabšie melie. Uvidím ako dlho vydrží.
Funguje bezchybne, korení bez námahy, jednou rukou. A áno, čerstvo namleté korenie v jedle - to si všimnete.
jednoduchá manipulácia, dobré sype
jednoduchá manipulácia, dobré sype
O.K.
5 ročná záruka ma presvedčila, že mlynček mi bude dlho dobre slúžiť. Nádobka na soľ mohla byť väčšia .
Melie super. Mohli v popise napísať, že jeden mlynček je až na dva druhy korenia.
- Rezervovať na korenia nie je pohodlný na čistenie.
Pekný a praktický pomocník.
S týmto mlynčekom som bola neskutočne spokojná do prvého plnenia a do prvej výmeny bateriek. Pri odmontúvavaní plniacej časti som musela vynaložiť silu aj pri zosnímaní aj pri zasúvaní. Keďže je plniaca nádobka z plastu, po treťom plnení praskla a po piatom sa odštiepil kúsok zo žliabku. Nádobka s korením držala na čestné slovo a dnes sa stalo to čo sa dalo očakávať, pri používaní mi nádobka aj s vysypaným korením spadla do hrnca s gulášom. Plnenie bolo traumatizujúce aj kvôli tomu, že nádobka sa dala naplniť len do jednej tretiný, kvôli mechanizmu a plniť sa muselo často. To isté sa týka aj výmeny bateriek. Na odsunutie krytu sme museli používať kliešte a len vďaka šťastiu sme neodlomili aj ten. Nebyť tohto tak s funkcou mletia by som bola spokojná. Dala sa nastaviť hrúbka pomletého zrna a človek sa pri varení cítil komfortne. Čo z toho, keď neboli lepšie vymyslené veci, ktoré by jeho životnosť pred´žili. Pokorne som sa vrátila k ručnému mletiu a s istou úľavou som tento elektrický vyšmarila po dvoch rokoch používania do koša. 26 eur nie je málo a za tú cenu mám zato, že mohol vydžať aspon päť a s ľútosťou musím povedať, že nie je to prvá vec, ktorá mala značku Tescoma a sklamala ma na celej čiare. Tento obchod je dizajnove krasny ale ja uprednostňujem spoľahlivosť a nie krásu.
- kvalitný
- Nádoba je zo skla, pri dopĺňaní nie je treba nadstavovať hrúbku mletia. Max spokojnosť.
Paci sa mi moznost nastavit si hrubku mletia, vacsi zasobnik na korenie, prijemny dizajn, nie su potrebne ziadne baterie. Jednuduche naplnanie. Ocenujem nadobku na zachytavanie zvyskov korenia.
- dizajn
mám 4 mlynčeky, spolu do pekne vyzerá a všetky majú kvalitný mlynček/jadro, zatiaľ používame cca mesiac a spokojnosť
- dizajn
Zatial som ho vyskusal len raz. Mlet mlel. :-)
- ok
Vyzerá dobre ale darček tak uvidíme.4 baterky riadne do jedneho
Pekný dizajn,zatiaľ neodskúšaný.
Zobrazujem 261 - 280 zo 337 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...17 Ďalšie »