Najnovšie recenzie zo sekcie Mlynčeky na korenie
- Maximalna spokojnost
- Melie pekne jemno
- Ľahká manipulácia
Mlynček je zbytočne veľký vzhľadom k objemu predávaných sáčkov s čili papričkami, odhadom 7-10. Melie neskutočne pomaly, takže ak chcete ostrejšie jedlo, tak sa "namakáte".
- pevný, robustný
- Pre naplnenie mlynčeka je potrebné opatrne vytiahnutím oddeliť motorček s batériami od prehľadnej plastovej časti a tak sprístupniť násypku. Čas ukáže, či sa drážky nevyderú.
- Cely sa mi v ruke rozpadol
- Kvslita
Korenicka je fajn, ma kovovy mechanizmus mletia co bola moja primarna potreba. Dizajn je tiez vyhovujuci - vyber som robil primarne podla poisu mlecieho mechanizmu. Ako malu vyhodu navyse hodnotim plnenie s vieckom bez zavitov iba na "zacbaknutie" - velmi jednoduche ziadne srobovanie a uvolnuuce sa skrutky, "zacvakavaci mechanizmus" ide fajn nie je ani volny ani "nasilny" tj vyhotovenie je velmi presne . Dizajn (vyzor) velmi nehodnotim, vyberal som podla mlecieho mechanizmu a velkosti. ako aj cenoveho limitu kt.
technicky dokonale vyrobený, hlavne vkladanie batérií a ich kontakt v porovnaní s inými mlynčekmi na 6 AAA batérií, ktoré sa museli vkladať nasilu, čo malo za následok odtrhnutie držiaka od telesa.
Mlynček je veľmi praktický, ľahko sa plní aj reguluje hrubosť mletia. Okrem toho vyzerá esteticky z hľadiska tvaru aj použitého dreva.
- je to super
- Nemá
- Prevedenie
- Funkčnosť
- Trošku nestabilná konštrukcia
Za tie peniaze sme ani veľa nečakali, a preto nás naopak tento produkt príjemne prekvapil, čiže zatiaľ spokojnosť.
- Výborný výrobok Potešilo by prevedenie v imitácii dreva
Mlynčeky prišli už naplnené, melú dobre, je vidieť, že mlecí mechanizmus je kvalitný. A vyzerajú nádherne - skrášlia každú kuchyňu.
je nízky a preto nepadá a je širší a stabilnejší než samostatné solničky kt, sú vysoké
Opakovaný nákup, spokojnosť,rýchle dodanie,bez negatív
- Perfektne prakticke, da sa pouzit jednou rukou a korenie sa nevysypuje lebo je to otocene dole hlavou.
- Perfektnè praktickè, sol sa nevysypuje, lebo je otocena dole hlavou, dà sa pouzivat aj jednou rukou, vynalez storicia, doporucujem.
Hned pri prvom mletí chilli sa zlomil stredný kovový hriadel. Produkt vyreklamovaný a vratený.
Zobrazujem 161 - 180 zo 333 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...17 Ďalšie »